KURSER

 

Under året bjuder jag in till kurser här vid odlingen och i studion. Kurser utifrån säsong. Hela vägen från sådd till skörd av era egna blomsterbuketter, kransbindarkvällar och juldekorationskurser. Är ni ett gäng kompisar, kollegor eller en möhippa som skulle vilja komma på kurs tillsammans, hör gärna av er så skapar jag något speciellt för er.

Julverkstad – kranskväll på Runö Möten och Events

1 dec kl. 18.00-20.30

Det är dags att bjuda in julen.
Att skapa vackra kransar att pryda hemmet och dörren med höjer genast julstämningen. I år bjuder jag in till julverkstad på Runö Möten och Events. Här dukar jag upp med naturens gröna material, torkat och sparat från sommarens odling, vackra band, stommar i både halm och stål och allt därtill för att skapa vackra kransar. Jag inleder med inspiration, praktiska tips och råd och sedan är det er tur att skapa.
Runö bjuder på en storslagen miljö vid vattnet, och serverar under kursen smakfullt gott och matigt. Ni kommer inte komma hem hungriga. Här kan ni läsa mer om Runö Möten och Events 

Jag har valt att ha min kranskurs på Runö Möten och Events, dels för att det är vackert, och för att de har ett certifierat arbete för att skapa en så säker miljö som möjligt.

I denna speciella tid har jag skapat en kurs där ni blir serverade både mat och kransmaterial vid ert bord, allt för att förhindra smittspridningen. Så samla dina nära och kom till en kreativ stund och njut julmys.

Anmäl er gärna som familj/grupp tillsammans så kan ni få dela bord.

Begränsat antal platser för att vi ska kunna hålla rekommenderade avstånd. Är du sjuk stannar du givetvis hemma.
Anmäl här nedan eller till gillmyrablomster@gmail.com

Datum: Tisdag 1 december

Tid: 18.00-20.30

Pris: 795:- (Material, mat och alkoholfri dryck ingår.)

Adress: Näsvägen 100, 184 44 Åkersberga


 

13 + 14 =

ODLA DINA EGNA BLOMSTERBUKETTER – FRÅN SÅDD TILL SKÖRD