FÖRETAG

FÖRETAG

Jag kan hjälpa ert företag att blomsta på ett hållbart vis. Uppdragen kan se väldigt olika ut, och det är det jag tycker är så roligt. Att koppla ihop ett blomstertema som matchar ert företag är det roligaste. Er restaurang kanske vill ha hjälp med blomsterdekorationer, eller är ni en kläd- eller inredningsbutik och vill ni ha en pop-up shop med närodlade blomster och buketter eller vill ni alltid ha härliga blomster i reception? Kontakta mig gärna så kan vi se hur vi kan samarbeta.

EVENT

 

Vill ni förgylla ert event med en blomstrande inramning? Då vill jag så gärna hjälpa er med blomsterdesign. Från buketter till stora blomsterinstallationer. Hör av er så kommer jag med idéer till er vad som kan passa just ert event.

BLOMSTERPRENUMERATION

Vill ni förgylla kontoret, reception eller disken med hållbart odlade blomster? Då kan företaget prenumerera på blomster varje eller varannan vecka. Hör av er så skapar jag blomsterbuketter eller dekorationer till er utifrån säsongens vackraste blomster.

BLOMSTERWORKSHOP

Vill ni göra något kreativt tillsammans? Kom och lär er binda buketter av närodlade blomster, kransar av torkade blomster eller julkransar inför jul. Jag håller workshops i bukettbinderi och kransbinderi. Antingen kommer jag och blomstren till er eller om ni är ett litet gäng får ni gärna komma hit till blomsterodlingen i Åkersberga.

.