Våren är på ingång

Jag vill så gärna bjuda in er hit till odlingen och dela med mig av mina erfarenheter med odlingen, inspirera till att skapa fantastiska blomsterrabatter som ni kan plocka vildvackra buketter från hela sommaren. Jag förbereder för fullt en ny bra och mysig uteplats där vi tillsammans kan mötas, lära och skapa tillsammans. Våren är kall just nu, men långsamt tar den oss närmare sommaren. Odlingen är i full gång och små plantor växer till sig i växthuset. Så i slutet av april är det dags att bjuda hit!!

Allra först bjuder jag in till en bukettkväll där ni får komma till odlingen och se vad som är på gång just nu. Sedan får ni välja era favoriter från vårlökar och blommande grenar och lära er att binda en vildvacker vårbukett. Och bubbel såklart!

 

tulpaner bukettworkshop gillmyra blomster bind din egen bukett åkersberga

 

Det blir en chans att komma hit på workshop för att lära dig odla snittblommor i din trädgård. Vi kommer att så, plantera, förbereda odlingen för säsongen, prata om dahlior, luktärter och hur ni kan planera för att kunna plocka härliga buketter hela sommaren. En hel eftermiddag i början på maj där ni får med er allt för att kunna skapa egna rabatter med snittblommor att plocka hela sommaren och långt in till hösten.

Varmt välkomna!

Workshop slow flowers i växthuset

odla snittblommor workshop åkersberga

 

Lämna en kommentar