Blomsterodlarna

Blomsterodlarna slow flowers närodlade snittblommor o säsong

Tillsammans med Paulina Alesand @paulina.velobloom och Malin Mörner @poppyloveyou har jag skapat Blomsterodlarna. Vi vill utbilda och skapa workshops för dig som vill göra verklighet av dina blomsterdrömmar. 

Det är så underbart att hitta människor som du vill samarbeta med och från första stund när vi träffades kändes det här som ett projekt vi alla ville driva med hjärtat. 

Vi vill dela med oss av den kunskap och erfarenhet vi har inom slow flowers och företagande. Och älskar att skapa tillsammans med närodlade blommor i säsong.

Nu har första omgången av Blomsterodlarna Slow Flower Utbildning startat och vi guidar våra deltagare genom allt från att sätta sina mål till att så sina första frön. Tillsammans får de ett starkt nätverk, bolla sina idéer och så klart skapa med blommor. Detta är så spännande att se ett helt gäng våga börja ta stegen mot att göra verklighet av sina drömmar. Det är så fint att få följa dem på deras resor och här ska ni få lite mer inblick i vad jag gör med @blomsterodlarna under säsongen.

Lämna en kommentar