kurser

Odla dina egna blomsterbuketter – från sådd till skörd

 

Under året bjuder jag in till kurser här vid odlingen och i studion. Kurser utifrån säsong. Hela vägen från sådd till skörd av era egna blomsterbuketter, kransbindarkvällar och juldekorationskurser. Är ni ett gäng kompisar, kollegor eller en möhippa som skulle vilja komma på kurs tillsammans, hör gärna av er så skapar jag något speciellt för er.

 

Blomsterfest! – 13 september

Nu kan vi skörda frukten av all ansträngning. Vi kommer att gå igenom hur och när blomstren ska skördas för att hålla så länge som möjligt i vas. Ni kommer att få en tur i blomsterodlingen och plocka era favoriter. Därefter blir det skördelunch och efter lunch kommer ni att få lära er att binda spiralbundna buketter och göra ett blomsterarrangemang i vas eller kruka. Så en helt kreativ eftermiddag och dina alster får du givetvis ta med dig hem.

Datum: 13 september

Tid: 11.00-15.30

Pris: 1295:-


 

Kransbindarkväll – 24 september

Vi myser i studion och binder evighetskransar av torkat och färskt material från odlingen som torkar fint. Du får lära dig bindteknik och vilka sorter som passar för att torka. Självklart får du med dig din krans hem. Varm dricka och tilltugg serveras.

Datum: 24 september

Tid: 18.30-20.30

Pris: 650:-

 


 

Alla kurser håller till här i studion, växthuset eller i odlingen på Gillmyra Blomster, Kvisslingbyvägen 40. Anmäl dig HÄR eller i formuläret nedan. Bokad plats är bindande men inte personlig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 + 11 =

Odla dina egna blomsterbuketter – från sådd till skörd