FREDAGSBUKETT

FREDAGSBUKETT

Under säsongen maj till oktober har du möjlighet att få en bukett med varsamt närodlade blomster direkt hem till dörren från odlingen här på Gillmyra. Jag designar en bukett utifrån säsongens bästa blomster i odlingen varje vecka. Över säsongen förändras blom och färgval utifrån odlingens utveckling och med inspiration av naturens färger. Buketten passar fint på matbordet eller soffbordet och kommer fint inslagen och vattenpackad för bästa hållbarhet.

Mina buketter förändras över tid, då en knopp slår ut vissnar en annan och en tredje torkar fint.

Du kan beställa en fredagsbukett här nedan i formuläret. Följ Gillmyra Blomster på instagram för att få uppdateringar om vilka blomster som kommer i buketterna under säsongen.

Genom att starta en blomsterprenumeration är du säker på att få en bukett med närodlade blomster till helgen. Då odlingen har ett begränsat antal blomster, får du som prenumerant förtur till fredagsbuketten de veckor det är ont om blomster. Du har ingen bindningstid och betalar på faktura i efterhand. Välj om du vill få den varje, varannan eller var fjärde vecka. Du startar din prenumeration genom att fylla i formuläret nedan.

 

Ingen blomma är den andre lik från min odling därför blir varje bukett personlig och helt unik.

 

Pris: 300 kr inkl. leverans.

Gäller endast i Österåker än så länge.

 

14 + 7 =

Odla dina egna blomsterbuketter – från sådd till skörd